Een volledig in het donkerblauw gehuld uitvak, een tifo bij opkomst en een tifo in de 90e minuut & bij het bedanken van de spelers: het is een opmaat naar zeer belangrijke weken voor Willem II.

Zoals jullie afgelopen weken al zagen, is het motto voor komende play-offs: 1 team 1 taak.

De aftrap voor deze campagne was gisterenavond in Kerkrade. De mannen van KingSide Clothing sponsorden samen met Logisfic Force deze shirts zodat de Willem II supporters met een kaartje voor het uitvak gisteren gratis zo’n shirt in ontvangst konden nemen.

De oproep is dan ook: draag dit shirt de hele play-offs. Ook werd er afgelopen week hard gewerkt aan een doek wat vanaf de 90e minuut werd getoond. De spelers ontvingen ook een shirt en droegen deze bij het bedanken van het uitvak.

Daarnaast werd er een nieuw lied ingebracht waarin het motto 1 team 1 taak ook centraal staat.

Oftewel: komende weken gaan we een collectief vormen en uitstralen dat we er alles aan gaan doen om te promoveren. De selectie en supporters: SAMEN.

Uiteraard bedanken we KingSide Clothing voor het mogelijk maken van de shirts. Er gaat veel tijd, moeite en geld zitten in het realiseren van zulke t-shirts. Dus koop vooral wat toffe shirts bij KingSide Clothing, want zoals je ziet worden er met het opgehaalde geld toffe dingen gedaan.

Het 1 team 1 taak shirt is overigens ook te koop in de webshop van KingSide Clothing. Schaf er dus snel een aan zodat jij ook helemaal klaar bent voor de play-offs. Om het voor iedereen betaalbaar te houden, kosten de shirts €10,-.

Nogmaals een bedankje richting KingSide Clothing voor de shirts, Logistic Force voor een sponsorbijdrage en Tilburg Tifosi voor het beschikbaar stellen voor het doek en de verf voor de begeleidende actie.

1 team, 1 taak!