De Supportersclub organiseert gedurende het seizoen tal van activiteiten. Wij zullen onze activiteiten via onze website, de Willem II-er en social media kanalen bekend maken. Hieronder een opsomming van enkele activiteiten die wij in de afgelopen jaren hebben georganiseerd.

Bowlingavond | Kerstbingo | Engelandreis | Jeugdbingo | Voetbalquiz | Duitslandreis | FC de Rebellen | Kamperen op het veld | Stadionmarkt

Bowlingavond

Eens per jaar meestal in oktober of november organiseren wij een bowlingavond speciaal voor onze leden. In teams van 6 personen wordt de strijd aangegaan tussen de mannen en de vrouwen. Aan het einde van de competitie zijn er prijzen voor de beste drie mannen en de beste drie dames. Een jaarlijks terugkerend evenement waar veel animo voor is.
Meer info en foto’s…

Kerstbingo

Rond de kerst organiseren wij onze traditionele en inmiddels beroemde kerstbingo. We spelen 10 rondes en 3 superrondes met fantastische prijzen. Er kunnen fietsen, vip arrangementen, hotelovernachtingen en vliegreizen gewonnen worden. Dit is een activiteit die enorm populair is, binnen mum van tijd is de grootste zaal in het Koning Willem II stadion vol en starten we met onze bingo. Deze activiteit is toegankelijk voor zowel leden als niet leden. De entree is gratis, en voor de bingoboekjes dient betaald te worden.
Meer info en foto’s…

Engelandreis

Jaarlijks bezoeken we, meestal in de kerstvakantie, een wedstrijd in Engeland. Dit is een enorm populaire activiteit welke alleen toegankelijk is voor leden van de Supportersclub. We vertrekken rond middernacht met de bus naar Engeland, we kijken een wedstrijd en vervolgens heeft iedereen vrije tijd om zelf de stad te ontdekken, te winkelen of een biertje in een pub te drinken. We overnachten in een mooi hotel in Engeland en de volgende dag vertrekken we weer met de bus terug naar Tilburg. Deze reis is meestal binnen een dag uitverkocht.
Meer info en foto’s…

Jeugdbingo

Op een woensdagmiddag organiseren wij in samenwerking met Willem II Kings een leuke bingo voor onze jongste leden. Hierbij zijn altijd 2 spelers van Willem II aanwezig die ons helpen bij het verzorgen van deze bingo. Er zijn mooie prijzen te winnen en de deelname is gratis voor onze jeugdleden.
Meer info en foto’s…

Voetbalquiz

We hebben inmiddels ook al drie voetbalquizzen georganiseerd. Tijdens deze avonden werd de voetbalkennis van onze leden getest en de winnaars gingen naar huis met een mooie voetbalreis. In de praktijk bleek vaak dat een select groepje allesweters er met de prijzen van door gingen daarom hebben we ook prijzen beschikbaar gesteld voor de minder goede deelnemers. Als gevolg van de Coronacrisis hebben we in april 2020 voor het eerst een online voetbalquiz gedaan.
Meer info en foto’s…

Duitslandreis

In navolging van de vele tripjes naar Engeland hebben we sinds het seizoen 2019/2020 ook een reis naar Duitsland op het programma staan. Dit keer niet met overnachting maar wel natuurlijk een leuke voetbalwedstrijd en wat tijd om in de omgeving van het stadion iets te proeven van de Duitse voetbalcultuur.
Meer info en foto’s…

FC de Rebellen

In 2017, 2018 en 2019 hebben we in samenwerking met FC de Rebellen een fantastische avond gehad. In 2017 waren onder andere Glenn Helder en John de Wolf te gast. In 2018 hadden we een speciale Willem II editie met onder andere Arno Arts. En als sluitstuk hadden we in 2019 een terugblik op de Champions League. Bijna de voltallige selectie uit dat jaar was aanwezig en hoofdgast van de avond was Co Adriaanse die na lange tijd weer terug was in ons Koning Willem II stadion. De avonden werden steeds afgesloten met een spetterend feest. Deze avonden zijn voor iedereen toegankelijk maar onze leden kregen een korting op de ticketprijs.
Meer info en foto’s…

Kamperen op het veld

Dit is helaas geen jaarlijks terugkerend evenement, maar wel het vermelden waard. Op 26 mei 2013 hebben we in overleg met Willem II met 18 tentjes op het veld in het Koning Willem II stadion gekampeerd. Jong en oud sliep in tentjes rondom de middenstip. Voorafgaand aan het kamperen was er een quiz / speurtocht in en om het stadion.
Meer info en foto’s…

Stadionmarkt

In het verleden organiseerde we ook de Willem II stadionmarkt. Een rommelmarkt rondom het Willem II stadion. Dit is geen jaarlijks terugkerend evenement.
Meer info en foto’s…