De play-offs zijn voor Willem II gestart met een 3-2 nederlaag tegen VVV Venlo. Aanstaande zaterdag is het dus do or die in het Koning Willem II Stadion. Er zijn inmiddels ruim 10.000 kaarten verkocht. Heb jij nog geen kaarten? Schaf deze snel aan!

Zeker na de 0-2 voorsprong is de start van de play-offs niet waarop we hadden gehoopt. Maar opgeven? Dat nooit! Zaterdag moet het gebeuren. En hoe lekker zijn de wedstrijden waarop je met spanning door je hele lichaam de tribune op loopt en er alles aan gaat doen om de ploeg massaal naar de overwinning te schreeuwen. In principe staat VVV nu met 1-0 voor. Maar met de massale en collectieve steun van ons als supporters hebben we nog steeds alle kans om het om te draaien. Als 1 team, met 1 taak!

We hebben nu even kunnen treuren van het resultaat, maar de knop moet NU om. Bij de spelers en bij ons als supporters. Streep eronder en door naar aanstaande zaterdag. Een zaterdagwedstrijd is lang geleden dus laten we er een mooie matchday van maken waarin het gevoel gaat ontstaan dat er in Tilburg niets maar dan ook helemaal niets te halen valt.

Trek je 1 team 1 taak shirt aan of schaf er eentje aan aanstaande zaterdag. Ze zijn te koop bij de kraampjes bij de KingSide en Vak K voorafgaand aan de wedstrijd. Ook kun je vanaf 12:00 uur bij Café ‘t Laar een shirt aanschaffen. De shirts kosten een tientje en de boys van KingSide clothing zijn keihard aan het werken om te zorgen dat er een goede voorraad is in de (kinder)maten 140 tot XXXXL. Voor iedereen is er een shirt te scoren.

Een alles of niets wedstrijd in Tilburg dus. We roepen dan ook op om op tijd naar het stadion te komen en al bij de warming-up te zorgen voor een volgepakt Koning Willem II Stadion. Het stadion moet gaan kolken en daar kunnen we alleen met z’n allen voor zorgen.

Dus spoor je mede-supporters aan om op tijd naar het stadion te komen en er vanaf de warming-up tot het laatste fluitsignaal vol achter te gaan staan. Dan gaan we ervoor zorgen dat er weer een energie in het stadion ontstaat zoals we die ook voelden in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles (2010), FC Den Bosch (2012), FC Dordrecht (2014), NAC (2016), de halve finale tegen AZ (2019) en vorig seizoen tegen FC Utrecht.

Laten we ervoor zorgen dat het aan ons nooit, maar dan ook nooit gelegen kan liggen.

1 TEAM 1 TAAK
VOOR DE CLUB EN ONZE STAD!