We maken ons op voor de belangrijkste weken van dit seizoen. Dat beseft het hele team en iedereen op de club zich ter dege. Wat wij de laatste maanden zien, is een team dat voor elkaar door het vuur gaat, hard werkt en 1 doel voor ogen heeft: de Eredivisie. Van ons als supporters wordt hetzelfde verwacht.

Daarom gaan we er komende weken met zijn allen alles aan doen om ervoor te zorgen dat er in Tilburg niets, maar dan ook niets te halen valt. Achter de schermen zijn de verschillende supportersgroepen al druk bezig om hierin een steentje bij te dragen. Willem II moet leven, in en rondom het stadion. De oproep is dan ook om de komende weken massaal achter de club te staan en ervoor te zorgen dat het aan ons nooit maar dan ook nooit gelegen kan hebben. Stap die tribune op met maar 1 doel: maximaal alles geven. Maar dan ook echt alles.

Dat betekent:

  • alle wedstrijden massale steun. Voor, tijdens en na de wedstrijd.
  • geen ruimte voor negativiteit. Het team heeft onze volle support nodig.

1 team 1 taak, voor de club en onze stad!

In het verleden hebben we al meermaals bewezen wat voor krachten er los kunnen komen als we ons met zijn allen verenigen. We kunnen ons allemaal nog wel de promotie degradatiewedstrijden tegen Go Ahead Eagles, competitiewedstrijd tegen FC Dordrecht, halve bekerfinale tegen AZ en de ontknoping van vorig seizoen tegen FC Utrecht herinneren. En dan vergeten we er vast en zeker nog een paar. Die sfeer, die saamhorigheid: dat willen we de komende weken zien. Van iedereen: KingSide tot Vak E, Goolse Zijde tot vak P en de lange zijde tot de hoofdtribune. Het Koning Willem II Stadion moet gaan kolken, en uiteraard gaan we daar in de uitvakken ook voor zorgen.

Komende weken dus volop communicatie over de promotiecampagne die we als supporters zijnde op touw gaan zetten. Te beginnen aanstaande vrijdag tegen Roda JC. Kom op tijd naar het stadion, want voordat we de bus instappen, hebben we een verrassing voor jullie. Je ontvangt namelijk een sfeerattribuut voor in het uitvak. Zorg dus dat je jouw attribuut op tijd ophaalt en meedoet met de actie. Verdere details volgen later!

Nogmaals: 1 team 1 taak, voor de club en onze stad!

SAMEN VOOR PROMOTIE!