A.s. woensdag 16 februari om 19.30 uur organiseert de Supportersclub Willem II op de eerste verdieping van het Koning Willem II Stadion een boekpresentatie van ‘Linkspoot’ van onze oud speler Arno Arts.

Oud Willem II-spelers Raymond Victoria en Geoffrey Prommayon zullen als gast op deze avond aanwezig zijn.

Tijdens deze avond zal Arno Arts een korte lezing geven, waarna een interview plaatsvindt en het boek ‘Linkspoot, van ‘t Vilje tot Champions League’ officieel gepresenteerd wordt. Tevens is er de mogelijkheid om het boek aan te schaffen en te laten signeren door Arno.

Gratis kaarten voor deze boekpresentatie kunnen nog besteld worden in onze webshop, https://www.scwillemii.nl/product/boekpresentatiearnoarts/

Zorg ervoor dat je bij binnenkomst een geldige QR-code kunt laten zien en een legitimatiebewijs kunt tonen.

Hieronder het officiële persbericht, dat een aantal maanden geleden over de autobiografie van Arno Arts is verschenen.

??

——————————————————————————————————————————————————————————

Ex-voetballer Arno Arts komt met eigen autobiografie:

‘LINKSPOOT, Van ’t Vilje tot Championsleague’

Arno Arts en voetbal. Het leest als een twee-eenheid. Hij groeide op in de volksbuurt ’t Vilje in Groesbeek en debuteerde in het shirt van NEC in het betaald voetbal. Het begin van een rijke carrière die verliep via het Zwitserse FC Luzern, FC Twente, Cambuur, Willem II, opnieuw NEC, FC Utrecht en VVV-Venlo terug naar Achilles’29.

Hij maakte van nabij vele hoogtepunten mee. De promotie van NEC in 1989, het spelen in jong Oranje, het winnen van de beker met FC Luzern en FC Utrecht, de Europese avonturen met FC Twente , Willem II en FC Utrecht. Het Champions League-avontuur met Willem II. Dit alles gepaard met de nodige voetbalhumor. Maar hij leerde ook de keerzijde van de medaille kennen. Achterdocht, niet nagekomen beloften en het belang van geld.

Ook na zijn carrière merkt hij dat de voetbalwereld kei- en keihard kan zijn. Vriendjespolitiek, ego’s en machtslust winnen het daarin van eerlijkheid, onafhankelijkheid en clubliefde. Desondanks staat Arno Arts telkens weer op en drijft de voetballiefde hem terug het wereldje in,

Ook privé incasseert hij de nodige klappen en vloeien er vele tranen. In deze autobiografie ‘LINKSPOOT, Van ‘t Vilje tot Champions League’ komen ook deze zwarte gebeurtenissen aan bod. Arno: “Het is mijn verhaal en gevoel wat ik beschreven heb.”