Update jeugdbingo 21-2-2024: Uitverkocht!

Gisteren publiceerden wij het bericht dat het mogelijk was je aan te melden voor de jeugdbingo voor leden van Willem II Kings en de Supportersclub Willem II van 6 t/m 12 jaar op woensdag 20 maart. De aanmeldingen stroomden binnen en wij kunnen nu al spreken van een uitverkochte bingo. Het is dus niet meer mogelijk om je in te schrijven!

Voor diegene die nu misgrijpen, niet getreurd: wij zijn voornemens om volgend jaar de bingo opnieuw te organiseren.

——————————————————————


Op woensdag 20 maart vindt de jaarlijkse Kinderbingo plaats. In de afgelopen jaren zijn er vele mooie prijzen verdeeld en ook dit jaar doen we er weer alles aan om de prijzenpot goed gevuld te krijgen. De bingomiddag wordt georganiseerd voor leden van de Supportersclub Willem II en WII Kings van 6 t/m 12 jaar.

De bingo wordt gespeeld in het Restaurant op de tweede verdieping van het Koning Willem II stadion dat deze dag vanaf 14.45 uur voor jullie geopend is. Het is de bedoeling dat er per deelnemend kind maximaal 1 ouder meekomt. Los van enkele versnaperingen die zullen worden uitgedeeld, moeten consumpties worden afgerekend.

De bingo start om 15.15 uur en zal tot ongeveer 17.00 uur duren, zodat je zeker op tijd thuis bent om weer lekker aan je eigen tafel te gaan eten.