Willem II vrijwilliger Arjen Pijfers is genomineerd voor de 25e editie van de Vrijwilligersprijs Tilburg 2022. Arjen is maar liefst 30 jaar vrijwilliger bij de Tricolores en is grondlegger van het Willem II Betrokken project Football Memories.

Samen herinneringen ophalen, dat is de essentie van Football Memories. Kwetsbare ouderen komen samen om onder begeleiding voetbalherinneringen op te halen. Arjen haalde het project naar Tilburg in 2018 vanuit Schotland, en met succes. Nu in 2022 zijn er 17 voetbalclubs die het project onder leiding van Arjen hebben omarmd.

Arjen is voorgedragen door algemeen directeur Martin van Geel, coördinator Willem II Betrokken Suzanne Albregts en vrijwilligerscoördinator Jolanda Stevens.

Martin van Geel licht toe: ‘Arjen heeft een zeer groot maatschappelijk hart, bekleedt al jarenlang vele vrijwilligersfuncties. Uniek is dat iemand belangeloos een project, Football Memories, naar Nederland haalt en dit niet alleen bij Willem II, maar ook landelijk opstart. Naast Football Memories is Arjen ook al jarenlang vrijwilliger in de redactie van Willem II én bij Met je Hart Tilburg. Daarom is de nominatie van Arjen voor de Vrijwilligersprijs meer dan verdiend.’

Wil je jouw stem uit brengen op Arjen of de andere genomineerden (Christel Hezemans van Nieuwkomers in Tilburg en Brian Vreijsen van Brabant Maatjes)? Klik hier!

Foto: Toin Damen