Naast het bericht dat we de komende drie weken helaas geen wedstrijden van de Tricolores kunnen bezoeken, moeten we tevens melden dat de boekpresentatie van Arno Arts (oorspronkelijk gepland op woensdag 24 november a.s.) als gevolg van de afgekondigde Corona maatregelen is uitgesteld.

De nieuwe datum voor de presentatie is op woensdag 16 februari 2022 om 19:30 uur in het Koning Willem II Stadion. We willen hierbij benadrukken dat dit onder voorbehoud is van de Corona maatregelen die tegen die tijd gelden.
Leden die reeds een ticket hebben gereserveerd voor deze avond kunnen deze bewaren voor 16 februari 2022.

Bestuur Supportersclub Willem II

————————————————————————————————————————————–

Op woensdag 16 februari 2022 om 19:30 uur presenteert de Supportersclub Willem II in samenwerking met oud-speler Arno Arts zijn biografie ‘Linkspoot, van ’t Vilje tot Champions League’ in het Koning Willem II stadion.

Vanaf heden kunnen leden gratis kaarten reserveren via de webshop van de Supportersclub Willem II op www.scwillemii.nl
Wees er snel bij, want dit exclusieve evenement is slechts beperkt toegankelijk.
Tijdens deze avond zal Arno Arts een korte lezing geven, waarna een interview plaatsvindt en het boek officieel gepresenteerd wordt. Tevens is er de mogelijkheid om het boek aan te schaffen en te laten signeren. De avond duurt van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Linkspoot gaat over het verhaal van een klein jongetje dat maar 1 droom had: profvoetballer worden. Deze droom was geen bedrog en werd werkelijkheid. Arno Arts (52) kent een rijke carrière en was als speler van Willem II actief in de periode van 1997 tot 2001 waarin hij 109 maal uit kwam voor de Tricolores en 24 maal doel trof. Hij speelde tevens bij FC Luzern, NEC, Cambuur, VVV-Venlo, FC Twente en FC Utrecht, maar kende zijn beste periode in Tilburg waar hij zelfs de Champions League haalde en enkele jaren aanvoerder was. Na zijn actieve voetbalcarrière is hij bij Willem II wederom actief geweest als techniektrainer- en coach van Jong Willem II. Voor, tussen- en na het Vilje en Champions League zit een wereld vol mooie verhalen en anekdotes. Als voetballer, analist- en trainer vertelt hij op geheel eigen wijze zijn verhaal- en gevoel over de voetbalwereld.

Wil je het boek online bestellen? ‘Linkspoot, van ’t Vilje tot Champions League’ is vanaf heden al te bestellen op www.arnoartslinkspoot.nl