Vrijdag 5 november was het eindelijk weer zo ver. Na een afwezigheid van twee jaar vond de traditionele Bowlingavond van de Supportersclub Willem II plaats. Een populaire activiteit van de Supportersclub, want in een korte periode waren de tickets uitverkocht. Ruim zeventig leden vonden de weg naar Dolfijn Bowling Tilburg, waar verdeeld over 12 banen vanaf 20:00 uur de bowlingballen gingen rollen. Er werd twee uur gebowld en tussendoor werd de inwendige mens voorzien van een natje en droogje. Er werd enthousiast gegooid, waarbij de sportieve gedachte niet uit het oog verloren werd. Hierbij deed de bal niet altijd wat de speler ervan verlangde, maar het nodige plezier stond centraal vanavond. Er werd zelfs door een speler de vraag gesteld of er bowlingballen konden komen met vijf i.p.v. drie vingergaten. Helaas hebben we aan deze wens niet tegemoet kunnen komen. Onderling werd de strijd aangegaan met gemengde teams en werd er gestreden om de hoogste scores.

De jury, bestaande uit Erwin van Broekhoven, Arvid van den Dries en Jan van den Dries telde na twee uur bowling de hoogste scores op, bestaande uit de eerste twee volledige bowlingrondes. Zowel bij de dames als heren werden de eerste, tweede en derde prijs uitgereikt. Bij de dames won Sandy van Gestel (259) en bij de heren won Jordy van Roij (266).
De Supportersclub Willem II dankt alle aanwezigen voor de gezellige avond! Kijk op onze Activiteiten pagina voor meer foto’s van deze avond.

Uitslag

Heren:
1.  Jordy van Roij 266
2. Thijs van der Vorst 262
3. Mike de Jong 255

Dames:
1. Sandy van Gestel 259
2. Rianne van de Sande 223
3. Marie-Julie Engel 210