Bowlingavond2020-07-20T12:51:32+02:00

Vrijdagavond 12 oktober vond weer de jaarlijkse Bowlingavond van de Supportersclub Willem II plaats. Ruim tachtig leden hadden de weg naar de geheel vernieuwde Bowling Dolfijn gevonden, waar vanaf 20.00 uur de eerste ballen de baan oprolden. De afgelopen twee jaren kon er niet gebowld worden, omdat een grote brand het complex compleet had verwoest. Verdeeld over veertien banen werd er twee uur gebowld, waarbij de totalen van de twee frames werden opgeteld om tot een uitslag te komen. Tussendoor werd de inwendige mens voorzien van het bekende natje en droogje en op menige baan werd er op het scherpst van de snede gestreden om de hoogste scores.

Rond de klok van kwart over tien hadden de juryleden Jan van den Dries en Henk van Meel alle uitslagen opgeteld, waarna de prijsuitreiking kon plaats vinden. Zowel bij de dames als heren werden de eerste, tweede en derde prijs gehuldigd. Bij de dames won Larissa op ‘t Hoog, die daarmee een heuse hattrick scoorde, want ook in 2014 en 2015 pakte zij de eerste prijs. Bij de heren was Jan van Gestel degene die de eerste prijs won en de hoogste framescore (176) was deze editie voor Paul van Laarhoven.

Uitslag

Jan van Gestel 303
Marcel van Gogh 298
Thomas Timmermans 266
Larissa op ‘t Hoog 240
Sandy van Gestel 234
Karin van Grinsven 233

De Poedelprijzen waren dit jaar voor Jay Coolen (120) en Hannie van Iersel (105). Zij wonnen een gratis busreis naar een uitwedstrijd van de Tricolores.

Go to Top