Geef je zoon of dochter nu op!

De Supporter van de Week is terug van weggeweest!

De Supporter van de Week (SvdW) was jarenlang een activiteit van de Supportersclub Willem II bij thuiswedstrijden. Helaas kwam daar door Corona behoorlijk de klad in en is het al weer ruim twee jaar geleden dat we onze jeugdige supporters op deze manier konden verrassen. Maar er is goed nieuws: de SvdW is terug!

In overleg met Willem II hebben we besloten vanaf Heracles-thuis weer te beginnen met de Supporter van de Week. Tegen Almere City FC hebben we al proefgedraaid en dat is Ruben Peters goed bevallen, zoals je op bijgaande fotos met KostasLamprou en Matthias Verreth kunt zien.

 

Wat is de bedoeling?

1)​ Warming up bekijken en op de foto met je favoriete speler!

De Supporter van de Week meldt zich een uur voor de wedstrijd bij ons in de ruimte van de Supportersclub onder vak M. We leveren hem of haar dan af in de hal van het stadion. Onder begeleiding van een medewerker van Willem II woont de SvdWde warming up van onze helden bij vanaf de Field Seats.

Aan het eind van de warming up maakt onze fotograaf, ToinDamen, een foto van de Supporter van de Week met zijn of haar favoriete Willem II-speler. Deze foto kan bij de daarop volgende thuiswedstrijd worden opgehaald.

2)​ Meelopen in de line up!

Nieuw voor de Supporter van de Week is dat hij of zij aan de hand van een speler mag meelopen als de teams het veld opkomen!

3)​ Bezoek spelershome!

Na de wedstrijd bezoeken we met de Supporter van de Week het Spelershome en schieten we nog wat foto’s met spelers. Kortom, een echt verwen-avondje voor uw zoon of dochter!

Je kunt iemand opgeven als Supporter van de Week door een mailtje te sturen aan de voorzitter van de Supportersclub Willem II, Jan van den Dries, via jvandendries@planet.nl.

Een paar dagen voor iedere thuiswedstrijd wordt er dan een jongen of meisje uit de opgegeven kinderen geloot om Supporter van de Week te zijn. Die krijgt dan bericht per e-mail of telefoon, dus vermeld s.v.p. bij het opgeven e-mailadres en telefoonnummer!

Let op: tot de doelgroep voor de Supporter van de Week behoren met name jongens of meisjes tussen de 6 en 13 jaar! Leden van de Supportersclub Willem II hebben te allen tijde voorrang!

Bestuur Supportersclub Willem II