Op woensdag 24 november om 19:30 uur presenteert de Supportersclub Willem II in samenwerking met oud-speler Arno Arts zijn biografie ‘Linkspoot, van ’t Vilje tot Champions League’ in het Koning Willem II stadion.

Vanaf woensdag 27 oktober, 20:00 uur a.s. kunnen leden gratis kaarten reserveren via de webshop van de Supportersclub Willem II op www.scwillemii.nl
Wees er snel bij, want dit exclusieve evenement is slechts beperkt toegankelijk.
Tijdens deze avond zal Arno Arts een korte lezing geven, waarna een interview plaatsvindt en het boek officieel gepresenteerd wordt. Tevens is er de mogelijkheid om het boek aan te schaffen en te laten signeren. De avond duurt van 19:30 uur tot 21:30 uur. Zorg ervoor dat je een geldige QR-code kunt laten zien en een legitimatiebewijs kunt tonen.

Linkspoot gaat over het verhaal van een klein jongetje dat maar 1 droom had: profvoetballer worden. Deze droom was geen bedrog en werd werkelijkheid. Arno Arts (52) kent een rijke carrière en was als speler van Willem II actief in de periode van 1997 tot 2001 waarin hij 109 maal uit kwam voor de Tricolores en 24 maal doel trof. Hij speelde tevens bij FC Luzern, NEC, Cambuur, VVV-Venlo, FC Twente en FC Utrecht, maar kende zijn beste periode in Tilburg waar hij zelfs de Champions League haalde en enkele jaren aanvoerder was. Na zijn actieve voetbalcarrière is hij bij Willem II wederom actief geweest als techniektrainer- en coach van Jong Willem II. Voor, tussen- en na het Vilje en Champions League zit een wereld vol mooie verhalen en anekdotes. Als voetballer, analist- en trainer vertelt hij op geheel eigen wijze zijn verhaal- en gevoel over de voetbalwereld.

Wil je het boek online bestellen? ‘Linkspoot, van ’t Vilje tot Champions League’ is vanaf heden al te bestellen op www.arnoartslinkspoot.nl (verstuurdatum: 12 november).

We hopen je te zien op woensdag 24 november a.s.!

Bestuur Supportersclub Willem II

————————————————————————————————–

Persbericht:

Ex-voetballer Arno Arts komt met eigen autobiografie:

‘LINKSPOOT, Van ’t Vilje tot Championsleague’

Arno Arts en voetbal. Het leest als een twee-eenheid. Hij groeide op in de volksbuurt ’t Vilje in Groesbeek en debuteerde in het shirt van NEC in het betaald voetbal. Het begin van een rijke carrière die verliep via het Zwitserse FC Luzern, FC Twente, Cambuur, Willem II, opnieuw NEC, FC Utrecht en VVV-Venlo terug naar Achilles’29.

Hij maakte van nabij vele hoogtepunten mee. De promotie van NEC in 1989, het spelen in jong Oranje, het winnen van de beker met FC Luzern en FC Utrecht, de Europese avonturen met FC Twente , Willem II en FC Utrecht. Het Champions League-avontuur met Willem II. Dit alles gepaard met de nodige voetbalhumor. Maar hij leerde ook de keerzijde van de medaille kennen. Achterdocht, niet nagekomen beloften en het belang van geld.

Ook na zijn carrière merkt hij dat de voetbalwereld kei- en keihard kan zijn. Vriendjespolitiek, ego’s en machtslust winnen het daarin van eerlijkheid, onafhankelijkheid en clubliefde. Desondanks staat Arno Arts telkens weer op en drijft de voetballiefde hem terug het wereldje in,

Ook privé incasseert hij de nodige klappen en vloeien er vele tranen. In deze autobiografie ‘LINKSPOOT, Van ‘t Vilje tot Champions League’ komen ook deze zwarte gebeurtenissen aan bod. Arno: “Het is mijn verhaal en gevoel wat ik beschreven heb.”