Fanatieke Willem II-supporters organiseren dagvullende online-uitzending rondom Willem II – PSV

Het Supporterscollectief van Willem II organiseert op zondag 9 mei a.s. rondom de wedstrijd Willem II – PSV namelijk een dagvullende online-uitzending. Verschillende spelers, fanatieke supporters, oud-spelers en andere personen die aan Willem II zijn verbonden schuiven aan. De online show is voor Willem II-supporters uiteraard gratis te volgen!

De fanatieke supporters nemen namelijk niet plaats in het stadion zolang de maatregelen rondom Corona gelden. Toch wil het Supporterscollectief zorgen voor een stukje saamhorigheid op een wijze die past binnen de geldende regelgeving. Supporters die de wedstrijd Willem II – PSV niet gaan bezoeken (mocht dit mogelijk zijn), kunnen dus voor, tijdens en na de wedstrijd genieten van een matchday@home-beleving.

Programma-onderdelen
De matchday@home-beleving start een paar uur voor de wedstrijd van Willem II. Wat je kunt verwachten?

Interviews door bekende presentatoren met spelers, supporters en andere belangrijke personen rondom Willem II. Ondertussen is een bel/app-team bezig met een online-collecte voor Tilburg Tifosi.

Normaal gesproken organiseert Tilburg Tifosi namelijk eenmaal per jaar een collecte rondom het stadion. Dit kon afgelopen seizoen door Corona uiteraard geen doorgang vinden. Om ervoor te zorgen dat Tilburg Tifosi – zodra het weer mag – ons kan blijven voorzien van prachtige doeken en sfeeracties, wordt er tijdens de uitzending continu geld voor deze groepering ingezameld.

Na de wedstrijd Willem II – PSV gaat de online uitzending en collecte weer door. Verschillende supporters schuiven ook aan om terug te blikken op de sfeer en beleving in het stadion de afgelopen jaren.

Het volledige programma is samengesteld voor en door supporters. Ook zijn er voor supporters leuke prijzen te winnen. Op een rijtje:

  • 15:00 – 16:45 uur: matchday@home, deel 1
  • 16:45 uur: Willem II – PSV
  • vanaf 18:30 uur: matchday@home, deel 2

Zorg dat je de datum en tijden dik in je agenda onderstreept. Binnenkort maken we via de diverse supporterskanalen bekend hoe je toegang tot de stream kunt krijgen op zondag 9 mei!