Het kalenderjaar 2022 was een Willem II jaar om snel te vergeten met onder meer de degradatie uit de Eredivisie, de ontslagen hoofdtrainers Fred Grim en Kevin Hofland en technisch directeur Joris Mathijsen die de laan uit werd gestuurd. Het nieuwe jaar moet voor de Willem II-supporters vooral nieuwe hoop geven op betere tijden. Wie wordt de nieuwe hoofdtrainer of maakt Reinier Robbemond het seizoen af als hoofdtrainer? Is promotie via de play-offs nog mogelijk? Wanneer gaat Thijs Oosting weer zijn rentree maken? Hoe gaat het scoutingsapparaat van de jeugdopleiding eruit zien?
Willem II eindigde het jaar gisteren met een oefenzege op Excelsior (3-1) en de selectie hervat a.s. maandag (na het oud/nieuwjaarsweekend waarin het vrij is) weer de training en wordt de blik gericht op de eerste wedstrijd van 2023, vrijdag 6 januari om 20:00 uur thuis tegen Roda JC! 

Het bestuur van de Supportersclub Willem II wenst alle leden en andere Willem II-supporters een prettige jaarwisseling en een gezond en sportief rood-wit-blauw 2023!