Tot grote teleurstelling va velen kon de geliefde en altijd gezellig Kerstbingo afgelopen december helaas niet doorgaan; ook hier gooide Corona roet in het eten. Als alternatief koos het bestuur van de Supportersclub Willem II voor een Paasbingo. Op woensdag 13 april was het dan eindelijk zover. Vanaf 19:30 uur was de zaal open en ruim voor die tijd vormde zich al een lange rij bij de kassa.

De enkele, dubbele en trioboekjes alsook de boekjes voor de superbingo vonden gretig aftrek. Vervolgens zocht iedereen een plekje in de steeds voller wordende zaal. De stemming zat er al goed in, de drankjes werden besteld en de prijzentafel was zoals gewoonlijk weer goed gevuld.

Even na 20:00 uur gaf voorzitter Jan van den Dries het startsein en kon de Paasbingo beginnen. Piet Robben vervulde op geheel eigen wijze zijn rol als bingomaster en liet de bingoballen rollen. Er werd driftig gekruist op de bingokaarten en de bekende kreten als; ik hoef er nog maar ééntje, gevolgd door een oeh en aah als er iemand Bingo riep, gingen door de zaal.

Het bestuur van de Supportersclub Willem II dankt alle sponsoren voor de beschikbaar gestelde prijzen.

Op naar de Kerstbingo; zorg dat je erbij bent!

Tekst: Rianne van de Sande
Foto’s: Ruud Rovers