De noordkant van de eerste verdieping van het Koning Willem II stadion was op vrijdagavond 23 december het walhalla voor de bingofanaten. De Supportersclub Willem II kon na drie jaar namelijk eindelijk weer eens een Kerstbingo organiseren!

In 2020 en 2021 kon het door de coronapandemie namelijk niet doorgaan. Toen het weer mocht, hebben we in het voorjaar van 2022 maar snel een Paasbingo georganiseerd. Dan hadden we dat alvast gehad, mocht Corona weer de kop opsteken. Dat was gelukkig niet het geval, dus konden we eindelijk weer eens een ‘normale Kerstbingo’ organiseren.

Tal van mooie prijzen
Het bestuur van de Supportersclub Willem II had, onder aanvoering van onze eigen ‘bingokoning’, Fons de Kok, een scala aan gesponsorde prijzen binnengesleept met een totale geschatte waarde van zo’n € 5.000. Veel waardebonnen voor onder meer een diner, een gratis tankbeurt, een brunch, filmbonnen,  broodmachines, geurkaarsen, gesigneerde shirts van zowel Willem II als van het Nederlands Dameselftal, bonnen van KingSide Clothing, flessen wijn, allerlei lekkernijen, een prachtige step en een originele rood-wit-blauwe Willem II-fiets, et cetera, et cetera, kortom teveel om op te noemen.

Totaal 13 bingorondes
Onder leiding van voorzitter Jan van den Dries werden tien rondes gespeeld alsmede drie superrondes. Jan werd deze keer geassisteerd door Barbara Buster die werd omdoopt tot ‘bingoballenbabe’ van de avond; tja, met zoveel b’s in je naam ligt dat voor de hand hè!

Ruben Peters wint hoofdprijs
Rond kwart over elf werd de laatste bal uit de machine gehaald en ging uiteindelijk Ruben Peters met de hoofdprijs, de rood-wit-blauwe Willem II-fiets aan de haal. Een zeer passende winnaar want Ruben is een échte Willem II-supporter! Nogmaals van harte gefeliciteerd met je prijs, Ruben.

Dank, dank, dank
Het bestuur van de Supportersclub Willem II dankt nogmaals alle sponsoren die een bijdrage geleverd hebben aan deze bingoavond en uiteraard de ruim 360 aanwezigen bingo’ers die allemaal een gezellige avond hebben gehad, prijs of geen prijs.

Bekijk hieronder het fotoverslag en aftermovie van de kerstbingo!