De eerste verdieping van het Koning Willem II stadion was op vrijdagavond 29 december jl. het decor voor de Kerstbingo van de Supportersclub Willem II. Rijen van mensen aan de bingotafels, goed gevulde prijzentassen en onderlinge gezelligheid maakt dat we terugkijken op een zeer geslaagde editie! 

Vele prijzen
Het bestuur van de Supportersclub Willem II had, met onze eigen ‘bingokoning’, Fons de Kok, een scala aan gesponsorde prijzen binnengesleept. Veel waardebonnen voor onder meer een diner, ijssalonbonnen, elektronica, of de meer fysieke cadeau’s in de vorm van Willem II-fotolijsten of een gesigneerd shirt van de Tricolores, flessen wijn, allerlei lekkernijen en als klap op de vuurpijl een originele rood-wit-blauwe Willem II-fiets. De prijzenscala was dit jaar zo divers dat het te veel is om op te noemen.

Totaal 13 bingorondes
Traditiegetrouw staat de kerstbingo onder de vakkundige leiding van voorzitter Jan van den Dries en samen met assistente Barbara Buster werden er tien rondes gespeeld, evenals drie superrondes. 30…….63……28….bingo! Bij de derde en laatste superronde kwam de laatste bal uit de bingomachine. Het was uiteindelijk Arvid van den Dries die met hoofdprijs,  een rood-wit-blauwe Willem II-fiets, aan de haal ging.

Woord van dank
Het bestuur van de Supportersclub Willem II dankt nogmaals alle sponsoren die een bijdrage geleverd hebben aan deze bingoavond! En prijs of geen prijs, we danken ook alle aanwezigen bingo’ers die er een gezellige avond van hebben gemaakt.

Bekijk hieronder het fotoverslag!