Bingo! Bingo! Het grandcafé op de tweede verdieping van het Koning Willem II Stadion was op woensdag 15 februari het toneel van de kinderbingo, georganiseerd door de Supportersclub Willem II en WII Kings. Ruim 80 jeugdige leden in de leeftijd van 6 t/m 13 jaar waren fanatiek op zoek naar de juiste bingogetallen om de prijzen in de wacht te slepen.

De belangstelling was overweldigend, want er was niet één lege stoel meer te vinden. De kinderbingo is een gezamenlijke activiteit van de Supportersclub en Willem II die na een afwezigheid van drie jaar, door Corona, nu eindelijk weer kon plaatsvinden. Tijdens de jeugdbingo zijn ook altijd twee spelers uit de A-selectie aanwezig en vandaag was het de eer aan onze nieuwe verdediger Valentino Vermeulen en aanvaller Jelte Pal om de jeugd te helpen met de bingo en te verblijden met gewonnen prijzen. Bij binnenkomst kregen alle kinderen een consumptiebon voor ranja, een zakje chips en een bingoboekje. Ieder bingovel in het boekje bestond uit een kleur die voor één bingoronde stond. Omstreeks 15:15 uur gaf Jan van den Dries, voorzitter van de Supportersclub Willem II, het startsein van de bingo en vertelde hij welke prijzen er gewonnen konden worden. “Ohs” en “ahs” klonken over de tweede verdieping waarna er gestreden werd om de prijzen. Iedereen zat op zijn stoel en de bingo kon beginnen! Jelte Pal ging als eerste achter de bingomolen zitten waar de bingo werd afgetrapt met het getal 78.

Kingo mocht op deze gezellige middag natuurlijk niet ontbreken en mede doordat hij met zijn high-fives tijdens de bingo voor wat afleiding zorgde, toverde hij een lach op ieders gezicht. Daarnaast assisteerde Kingo ook bij de bingomolen door een bingo te controleren. Een van de aanwezige kinderen zorgde ook even voor verwarring, want door de zaal klonk ineens “Kingo” in plaats van “bingo”! “En dan hebben we ook nog Ringo” (Meerveld), voegde onze voorzitter er lachend aan toe met een verwijzing naar onze absolute uitblinker van de laatste weken.

Beide selectiespelers wisselden elkaar af achter de bingomolen en de prijzen werden verdeeld na één en twee volle rijtjes en uiteraard bij een volle kaart. Er waren voor een enkel rijtje en twee rijtjes mooie Willem II-prijzen te winnen, waaronder een Willem II-sjaal, een pet, een vriendenboekje, een gymtas, een vlag en een mok, een bidon of een badlaken van de Supportersclub.
In zes rondes waren de hoofdprijzen voor een volle kaart een busreis voor twee personen (2x), een door de selectie gesigneerde bal, twee tickets voor vak K voor een thuiswedstrijd en een gesigneerd uitshirt van Freek Heerkens.

De superhoofdprijs in de laatste ronde was dé grote klapper op deze gezellige woensdagmiddag, want dat was een seizoenkaart 2023/2024 voor vak K voor twee personen. Voor volgend seizoen dus, maar je kunt ze maar vast hebben! Om circa 16:45 uur kwam er een einde aan een vermakelijke bingomiddag bij Willem II! Alle winnaars met een volle bingokaart mochten na afloop op het podium komen voor een groepsfoto met Jelte Pal. Daarna nam Jelte ook nog ruim de tijd om met de aanwezige kinderen op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen.

Wij danken alle aanwezige kinderen en hun ouders, vrienden of familieleden voor hun komst en kijken nu al uit naar een nieuwe jeugdbingo in het begin van 2024!