We kennen allemaal nog de beelden van Roda JC uit waarin het hele uitvak was gehuld in één en hetzelfde shirt. Een week later tijdens de thuiswedstrijd tegen VVV Venlo droegen nog meer Willem II supporters ditzelfde ‘1 team 1 taak shirt’. Maar liefst 5.000 werden er verkocht. Dat willen we dit seizoen overtreffen met een nieuwe actie. Na de wedstrijd tegen ADO Den Haag op vrijdag 16 februari start de verkoop van een unieke Willem II-sjaal. Deze actie benadrukt het gezamenlijke doel: onvoorwaardelijke steun voor ons team. Samen voor onze trots, strijden voor onze kleuren.

Deze sjaal is ontworpen in samenwerking met enkele fanatieke supporters en het doel is dat iedere supporter de sjaal vóór de wedstrijd tegen Roda JC aanschaft om gezamenlijk met het hele stadion een unieke sfeeractie te creëren. Om supporters voldoende gelegenheid te geven om deze speciale sjaal in bezit te krijgen vóór de wedstrijd tegen Roda JC, stellen we verschillende verkooppunten beschikbaar (zie afbeelding 1) na afloop van de wedstrijd tegen de ADO Den Haag. Je vindt deze verkooppunten rondom het stadion, in de fanshop en in de webshop. Let op: houd rekening met de levertijd van online bestellingen. We adviseren om de sjaal ruim op tijd online aan te schaffen of in de winkel te kopen. Koop jij de sjaal bij één van de kraampjes na de wedstrijd tegen ADO? Neem dan €5,- contant mee om de doorstroom te garanderen. Er zijn maar enkele pinapparaatjes beschikbaar, dus wil je snel een sjaal, neem contant mee om lange wachtrijen te voorkomen.

Ook voorafgaand aan de wedstrijd tegen Roda JC zijn er diverse verkooppunten ingericht (zie afbeelding 2). We verzoeken echter om de sjaals zoveel mogelijk in de week voorafgaand aan Willem II – Roda JC af te halen of aan te schaffen in de winkel, om lange wachtrijen te voorkomen. De winkel is daarom op woensdag- en donderdagavond (21 en 22 februari) van 17.00 tot 20.00 uur extra geopend naast de gebruikelijke openingstijden. Wil jij toch op de wedstrijddag tegen Roda JC een sjaal aanschaffen. Neem dan het liefst contant en gepast €5,- mee. Er zijn maar enkele pinapparaatjes beschikbaar, dus wil je snel een sjaal, neem contant mee om lange wachtrijen te voorkomen.

Tijdens deze actie bieden we de sjaal aan voor een prijs van slechts €5,-. Het doel is om samen het stadion te vullen met onze kleuren. Samen voor onze trots, strijden voor onze kleuren!

Schaf dus allemaal een sjaal aan komende week!