Wat gaat de tijd toch snel: Henk van Meel een jaar geleden overleden

Het is een veel gebruikt cliché dat het leven in sneltreinvaart aan ons voorbijgaat. Dat besef komt eens te meer naar boven als we ons realiseren dat het vandaag al weer precies een jaar geleden is dat Henk van Meel ons volkomen onverwacht ontviel.

Als bestuur van de Supportersclub Willem II waren we destijds ook behoorlijk in shock toen Henks plotselinge overlijden ons bekend werd. We hebben er alles aan gedaan om Henk het afscheid te geven dat hij verdiende en zijn taken op mediagebied hebben we zoveel mogelijk verdeeld over de bestuursleden en andere vrijwilligers van de Supportersclub.

Dat dat aardig gelukt is, daarvan getuigen onder meer de deze week verschenen nieuwe editie van de Willem II’er en onze recent vernieuwde website www.scwillemii.nl. We hopen dat Henk stiekem wel een beetje trots en kritisch van boven meekijkt want vergeten zijn we hem absoluut nog niet.

Zijn taken kunnen we herverdelen maar wat we toch eeuwig blijven missen is Henks droge, soms bijtende, humor en zelfspot en zijn altijd kritische kijk op de (voetbal)wereld.

Bestuur Supportersclub Willem II