Supportersclub Willem II biedt mogelijkheid buspassepartout 2022-2023, alleen voor leden van de Supportersclub Willem II

Het bestuur van de Supportersclub Willem II heeft besloten in het seizoen 2022-2023 opnieuw een buspassepartout in te voeren. Het buspassepartout geeft geen korting maar biedt je de zekerheid dat je de KKD-uitwedstrijden van Willem II komend seizoen kunt bijwonen. Je kunt een buspassepartout bestellen vanaf dinsdag 19 juli 2022 20.00 uur via de webshop op de website van de Supportersclub Willem II.

Voor alle duidelijkheid zetten we hieronder even wat zaken op een rijtje. Lees een en ander goed door, voordat je besluit een buspassepartout te kopen!

1) De prijs van een buspassepartout bedraagt 18 x 19 euro = € 342. Je hebt dan dus voor het hele seizoen vooraf betaald voor bus plus toegangskaart voor 18 uitwedstrijden in de KKD (FC Eindhoven-uit mogen we niet heen!). Je bent zeker van je plek en hoeft dus geen kaarten meer te bestellen voor een uitwedstrijd.
Korting zit er dit jaar vanwege de sterk gestegen brandstofprijzen helaas niet in
! Denk goed na als je een BPP koopt of je alle wedstrijden mee kunt gaan, want we geven geen geld retour als je niet kunt.

2) Het buspassepartout (BPP) is alleen te koop voor leden van de Supportersclub Willem II, is strikt persoonlijk en dus niet overdraagbaar!

3) Er zijn voor komend seizoen slechts 25 buspassepartouts beschikbaar. De KKD kent namelijk over het algemeen kleinere uitvakken en wij vinden dat losse verkoop ook altijd mogelijk moet zijn.

4) De buspassepartouthouders zitten elke wedstrijd bij elkaar in dezelfde bus.

5) Het BPP is alleen geldig voor de KKD-uitwedstrijden in het seizoen 2022-2023 en dus niet voor bekerwedstrijden en eventuele playoff-wedstrijden. Wel krijgen BPP-houders voorrang bij de verkoop voor beker- en eventuele playoff-wedstrijden.

6) Mochten er tijdens het seizoen kortingen gegeven worden op busreizen in verband met een actie, dan krijgen de BPP-houders die korting uiteraard ook terugbetaald.

7) Dat terugbetalen geldt uiteraard ook als er om wat voor reden dan ook (Corona of boycot) geen busreis georganiseerd wordt!

8) Voor vragen betreft busreizen uitwedstrijden kun je e-mailen naar busreizen@scwillemii.nl.

 

Bestuur Supportersclub Willem II