Woensdagmiddag 13 februari vond weer de jaarlijkse Jeugdbingo voor de jeugdleden van de Supportersclub en leden van de Willem II Kings plaats. De belangstelling was overweldigend, want in het Koning Willem II Restaurant was geen lege stoel meer te vinden. Dus bij de supporters van de Tricolores heeft de jeugd zeker de toekomst. Namens de A-selectie waren Karim Coulibaly en Damil Dankerlui aanwezig, om te assisteren bij de ballenmachine. Ook moesten de beide spelers met veel jeugdige supporters (en moeders) op de foto en deelden ze handtekeningen uit.

Buiten was het fris en grijs, maar in het stadion liep de temperatuur behoorlijk op in afwachting van dat laatste nummer voor een volle kaart. Nummer 87 was het eerste getal wat uit het bingoapparaat werd gehaald. Er waren voor een enkel rijtje en twee rijtjes mooie prijzen als Willem II schrijfmappen, caps en mokken. In de eerste vijf rondes waren de hoofdprijzen voor een volle kaart een wedstrijdbal met handtekeningen, een sjaal en een muts, vijf kaarten voor een thuiswedstrijd, een busreis voor vier personen naar een uitwedstrijd en een gesigneerd shirt van Timon Wellenreuther.

Maar de superhoofdprijs in de zesde en laatste ronde was natuurlijk de grote klapper van deze gezellige woensdagmiddag. Een seizoenkaart 2019 – 2020 en daar ging Joey, 7 jaar mee aan de haal.

Foto’s: Ruud Rovers