Nu Oranje helaas is uitgeschakeld op het EK in Duitsland, kan de focus weer volop op onze Tilburgse trots, de Tricolores. Hieronder alvast enkele belangrijke mededelingen voor het aanstaande Eredivisieseizoen 2024-2025.

1) Busprijzen flink verhoogd voor seizoen 2024-2025
Helaas kunnen wij er niet aan ontkomen de busprijzen naar uitwedstrijden fors te verhogen. In samenspraak en in goed overleg met Stichting KingZine heeft de Supportersclub Willem II moeten besluiten dat de prijzen die we vorig seizoen hanteerden niet meer haalbaar zijn voor het komend seizoen.

Voor dit besluit zijn meerdere redenen aan te voeren maar de twee voornaamste redenen zijn:
a) De gestegen ticketprijzen: was in de KKD een gemiddeld toegangskaartje nog voor € 6 te krijgen, in de Eredivisie wordt dat ongeveer € 11. Dat is dus sowieso al bijna een verdubbeling!
b) De gestegen busprijzen: ook de busmaatschappijen rekenen meer dan vorig seizoen, onder meer door gestegen brandstofprijzen.

Afgelopen seizoen hanteerden de Supportersclub en KingZine een prijs van € 20 voor leden/vrienden en een prijs van € 30 voor niet-leden/niet-vrienden. Door bovengenoemde oorzaken gaan we in het seizoen 2024-2025 prijzen hanteren van respectievelijk € 27,50 voor leden/vrienden en van € 37,50 voor niet-leden/ niet-vrienden. Reden te meer om lid of vriend te worden en liefst allebei!

2) Buspassepartout dit seizoen voor 15 wedstrijden geldig!
Ook dit jaar gaat de Supportersclub Willem II weer eenbuspassepartout te koop aanbieden voor trouwe bezoekers aan uitwedstrijden. Aan dit buspassepartout(BPP) is geen korting verbonden maar het geeft je wel de zekerheid van een kaartje naar de uitwedstrijden van Willem II in de competitie. Om redenen van vakantie en administratie gaat dat buspassepartout pas in bij de tweede uitwedstrijd (tegen Heracles Almelo op 25 augustus a.s.). De verkoop zal een van de komende weken starten; eerst krijgen buspassepartouthouders van vorig seizoen de kans hun BPP te verlengen. Het buspassepartout geldt dus nog niet voor de eerste uitwedstrijd tegen Feyenoord. Voor die wedstrijd dient iedereen dus zelf zijn of haar ticket te kopen! Het BPP geldt zoals gezegd niet voor Feyenoord uit en naar NAC mogen we sowieso niet, dus het gaat om 15 uitwedstrijden dit seizoen. De prijs van een buspassepartout 2024-2025 wordt dus 15 x € 27,50 = € 412,50.

3) Supporter van de Week 2024-2025
Er zijn al kinderen (van 6 t/m 13 jaar) opgegeven om Supporter van de Week te zijn in het nieuwe seizoen maar er zijn nog plaatsen over! Dus je kunt je (klein)zoon of (klein)dochter, broertje, zusje, neefje of nichtje nog opgeven via jvandendries@planet.nl. Wat het allemaal inhoudt, kun je nalezen in de laatste Willem II’er (de kampioen-special) op pagina 7!

Bestuur Supportersclub Willem II