Promotiekoorts in Tilburg. Met nog vier wedstrijden te gaan, staat Willem II op een eerste plaats. Met een loodzwaar programma de laatste wedstrijden, gaan de supporters er alles aan doen om de Tricolores maximaal te ondersteunen. Daarvoor hebben de fanatieke supporters al diverse acties opgetuigd.

Tilburg kleurt rood-wit-blauw

De allereerste oproep: laat Tilburg rood-wit-blauw kleuren. Hang je Willem II vlag uit, hang een sjaal in je auto, versier je straat: doe er alles aan om de stad rood-wit-blauw te kleuren.

KingSide Clothing heeft een speciale vlag en een wimpel laten maken voor degene die nog geen Willem II vlag hebben. Deze kun je vanaf eind deze week online bestellen via deze link: https://kingsideclothing.nl

Ondertussen zijn de fanatieke supporters druk bezig om in samenwerking met ondernemers de stad verder rood-wit-blauw te laten kleuren.

Heb jij je huis of straat versierd en laat jij het rood wit blauw leven in het straatbeeld? Deel dan je foto met #returnoftheking op Instagram of X. Onder de leukste inzendingen, worden leuke prijzen verloot. Daarover later meer.

Bus uitzwaaien zaterdag

De eerste horde in de eindsprint van Willem II: MVV aanstaande zaterdag in Maastricht. Het uitvak is helemaal uitverkocht. Toch is er voor iedere supporter die dag genoeg te beleven. Zo is Café ‘t Laar vanaf 13:00 uur geopend. Tussen 13:00 – 14:00 uur betaal je voor 2 pilsjes 1 munt.

Daarna wordt de spelersbus uitgezwaaid. Dit staat om 15:30 uur op het programma. Kom dus massaal de bus uitzwaaien en met je Willem II vrienden de kroeg in.

De wedstrijd wordt ook uitgezonden bij Café ‘t Laar.

In het rood-wit-blauw tegen FC Groningen.

Volgende week vrijdag staat de kraker van het seizoen op het programma. Op koningsnacht is FC Groningen de tegenstander in het Koning Willem II Stadion. Wij roepen iedereen op om in het rood-wit-blauw te komen.

KingSide Clothing heeft ook een speciaal shirt laten maken die je hier voor slechts €15,- te pre-orderen is. Dit kan vanaf nu via: https://kingsideclothing.nl

Vervolgens is het shirt op donderdag 25 april tussen 19:00 – 21:00 uur op te halen bij Café ‘t Laar als je het shirt gepre-ordert hebt. Het is niet mogelijk om het shirt op te laten sturen of op een ander moment op te halen.

Verdere acties

Op de achtergrond zijn de supporters druk bezig met andere acties. Hou daarvoor de bekende supporterskanalen van Willem II in de gaten. Zodra de plannen rond zijn, wordt hier meer over bekendgemaakt.

Samen voor onze trots,
Strijden voor onze kleuren!

Mission Return of the King!????