Voor Willem II is het van groot belang een goede band met de supporters te hebben en te houden. Al vele jaren weten de supporters en de club elkaar te vinden om onder andere bij sfeeracties, sociaal-maatschappelijke activiteiten en initiatieven van andere aard gezamenlijk op te trekken. Ook sparren de club en de supportersverenigingen met regelmaat over verschillende onderwerpen. 

Om het contact met de supporters te intensiveren en nog beter te stroomlijnen introduceren de supportersverenigingen en de club het Willem II-supportersplatform. Dit platform bestaat onder andere uit geselecteerde seizoenkaarthouders die interesse hebben om eens per kwartaal met de club in gesprek te gaan over onderwerpen die de supporter bezighouden, zaken die verbetering verdienen en andere aandachtspunten.

In het Willem II-supportersplatform zitten vier leden van de Supportersclub Willem II, vier leden van stichting KingZine, een delegatie directieleden/medewerkers van de club en vier seizoenkaarthouders die op vrijwillige basis zitting willen nemen in dit platform.

Aanmelden?
Heb je interesse om hiervan deel uit te maken en in gesprek te gaan met de club? Dat kan! Als lid van de Supportersclub Willem II kun je een mailtje met je motivatie sturen aan info@scwillemii.nl. Seizoenkaarthouders die geen lid zijn van een van de twee officiële supportersverenigingen kunnen zich hiervoor aanmelden via een formulier op de website van Willem II (klik hier). Ook hier is toevoegen van een motivatie een vereiste.

Bestuur Supportersclub Willem II