Zaterdag 6 november speelt Willem II de thuiswedstrijd tegen Sparta (aanvang 20:00 uur).
Na afloop van deze wedstrijd kun je jouw ledengeschenk ophalen bij het kantoor van de Supportersclub onder vak M. De ledengeschenken zullen door het raam afgegeven worden. Wat het ledengeschenk is? Dat zie je morgen!
De ruimte van de Supportersclub zal zowel voor- als na de wedstrijd gesloten zijn.

Zorg ervoor dat je jouw lidnummer bij de hand hebt. Moet je het geschenk ook voor iemand anders ophalen dan moet je ook dat lidnummer weten. Je kunt je lidnummer opzoeken bij de automatische afschrijving van de contributie. Mocht je het lidnummer niet kunnen vinden dan kun je contact opnemen met info@scwillemii.nl

Officiƫle presentatie vlaggenmast
Daarnaast zal het je niet ontgaan zijn: Willem II bestaat dit jaar 125 jaar en de Supportersclub Willem II viert het 40-jarig jubileum. De afgelopen weken heb je via onze website, social media en rondom de thuiswedstrijden van de Tricolores het cadeau dat Supportersclub schenkt aan Willem II al kunnen bewonderen: de 18 meter lange vlaggenmast met een giga Willem II-vlag van 7 x 5 meter.

Zaterdagavond, om 19:00 uur, zal de vlaggenmast (locatie: ter hoogte van vak K) door de Supportersclub officieel worden aangeboden ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan van Willem II en het 40-jarig bestaan van de Supportersclub. Martin van Geel, algemeen directeur van Willem II, zal de vlag in top hijsen. Leden van de Supportersclub zijn van harte welkom om deze presentatie bij te wonen.
Let op: De vlaggenmast staat buiten de poort van het Koning Willem II Stadion. Houdt hier rekening mee i.v.m. stadiontoegang.

De Supportersclub Willem II dankt met name Koen en Tommy van Q-Promotions voor de realisatie van de vlaggenmast en Bram en Joep van Loungeopmaat voor de snelle levering van de drie banken en hoopt dat de supporters nog jarenlang kunnen genieten van de wapperende vlag, in goede en in slechte tijden!

Bestuur Supportersclub Willem II