Steun Tilburg Tifosi door een bierpakket aan te schaffen voorafgaand aan de Matchday @ Home

Zoals jullie wellicht via de verschillende supporterskanalen al hebben vernomen, organiseren Willem II supporters op zondag 9 mei rondom Willem II – PSV de Matchday @ Home. Dit is een dagvullende online tv-show vol met leuke rubrieken voor de fanatieke Willem II supporters. Bekende presentatoren voelen spelers, supporters en andere mensen die nauw aan de club zijn verbonden aan de tand. Ondertussen wordt er de hele dag geld ingezameld voor Tilburg Tifosi en kun je verschillende prijzen winnen.

Tilburg Tifosi heeft jaarlijks een collecte en door corona heeft die collecte dit jaar niet plaatsgevonden. Tijd om in actie te komen zodat we komende jaren – als het stadion weer gevuld is – kunnen blijven genieten van de kunstwerken van Tilburg Tifosi.

Niet alleen tijdens de Matchday @ Home, maar ook voorafgaand aan het online evenement kun je Tilburg Tifosi steunen. Ze verkopen namelijk in samenwerking met Mitra Tilburg een bierpakket voor €18,96. Het bierpakket bestaat uit zes Tilburgse speciaalbieren (waarvan een Willem II witbier) en per verkocht pakket gaat €5,- rechtstreeks naar Tilburg Tifosi.

Je kunt het bierpakket van donderdag 22 april tot en met woensdag 5 mei pre-orderen via de webshop van www.tilbo.com. Het bierpakket kan vervolgens worden opgehaald op donderdag 6 mei tussen 18:00 – 20:00 uur onder vak M van het Koning Willem II Stadion.

Laten we er met zijn allen een mooi coronaproof evenement van maken waar je geniet van mooie verhalen, anekdotes, hopelijk een mooie wedstrijd, een lekker biertje en natuurlijk de boys van Tilburg Tifosi steunt.

Bestellen doe je hier https://www.tilbo.com/product/tilburg-bierpakket-pre-order/