Update 31 augustus 2020 – Op 27 maart jl. zou de Supportersclub Willem II een pubquiz houden en daarna een gezellige feestavond maar het Coronavirus gooide helaas roet in het eten.

We hebben half maart toen besloten deze avond te verzetten naar 9 oktober a.s. maar helaas moeten we nu opnieuw besluiten de avond tot nader order uit te stellen.
Bij een gezellige avond past het in onze ogen niet dat iedereen op z’n stoel moet blijven zitten, zoals het RIVM dat voorschrijft. Daarom hebben we dit besluit genomen en hopen we de avond opnieuw te organiseren als de Coronamaatregelen voorbij zijn dan wel sterk versoepeld zijn, zodat we een écht feestje kunnen bouwen!
Aangeschafte kaarten voor de pubquiz / feestavond blijven uiteraard geldig!
Bestuur Supportersclub Willem II

Update 16 maart 2020 – De pubquiz zal nu plaatsvinden op vrijdag 9 oktober. Verder blijft alles gelijk en de gekochte kaarten blijven geldig.

Update 12 maart 2020 – Vandaag zijn door de overheid extra maatregelen aangekondigd in verband met het bestrijden van het Corona virus. Eén van deze maatregelen is dat er tot (minimaal) eind maart geen evenementen mogen plaatsvinden met meer dan 100 mensen. Daarom zijn wij genoodzaakt om de pubquiz van 27 maart te verplaatsen naar een andere datum. Hierover zullen wij snel meer duidelijkheid geven. De kaarten die gekocht zijn blijven geldig.

Op vrijdag 27 maart organiseert de Supportersclub een interactieve pubquiz, met vragen over van alles zoals: sport, muziek, showbizz en actualiteit. Na de quiz is er een gezellig feestje met DJ Coenio en zanger Alex.
De quiz begint om 20.00 uur in het Paleis in het stadion en een kaartje is €5,- inclusief 1 consumptie. Dus trommel je vrienden/ vriendinnen/ kennissen op om samen met jou naar deze quiz en feestavond te komen.