Willem II speelt zondag 22 augustus de eerste uitwedstrijd tegen Vitesse. Na een lange periode zonder uitsupporters mogen we gelukkig weer gezamenlijk op pad. We mogen, op een aantal voorwaarden, weer met volle bussen reizen. Zo moet er tijdens de busreis een mondkapje worden gedragen conform de overheidsmaatregelen ten behoeve van groeps-/busvervoer. We willen ervoor zorgen dat de busreizen goed en veilig verlopen en hebben daarom een aantal regels opgesteld zolang de corona maatregelen gelden:

  • Verplicht geldige legitimatie meenemen (anders word je geweigerd bij het uitvak)
  • Voordat je de bus instapt een negatief testbewijs of vaccinatiebewijs tonen *
  • Het dragen van een mondkapje in de bus is verplicht
  • Lopen in de bus is alleen toegestaan wanneer je naar het toilet moet
  • Er is gedurende de busreis geen drankverkoop en geen blinde toto
  • Alleen bij het instappen van de bus kun je drinken kopen, daarna niet meer. (Contactloos) per pin betalen.

Deze regels zijn er zolang de corona regels gelden om jouw veiligheid en die van je mede supporters te kunnen waarborgen.

* Iedere bezoeker van 13 jaar en ouder dient bij het betreden van het uitvak een geldige QR-code te kunnen laten zien. Dit kan een negatieve testuitslag zijn (LET OP: alleen testen via www.testenvoortoegang.nl zijn geldig), een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Op www.coronacheck.nl vind je meer informatie over de QR-code, welke alleen geldig is in combinatie met een toegangskaart en geldig identiteitsbewijs.

Bestuur Supportersclub Willem II