Eindelijk mogen we morgen weer naar ons mooie Koning Willem II stadion! Tegen Feyenoord gaan we om 16:45 uur beginnen “voor het echie”!

We hopen natuurlijk op een kolkend stadion en een prachtige wedstrijd van de Tricolores maar er zijn nog wat kleine corona-restricties.

Zo zal de ruimte van de Supportersclub onder vak M voor, tijdens en na de wedstrijd gesloten blijven. Mochten er vragen zijn, bijvoorbeeld met betrekking tot afschrijving contributie, dan kunnen die wel gesteld worden aan aanwezige bestuursleden via het raam van de ruimte, een half uur voor en na de wedstrijd.

In verband met ziekte en vakanties zal er rondom de wedstrijd tegen Feyenoord ook geen lotenverkoop plaatsvinden. Ook de Supporter van de Week-actie bij de warming up laten we in verband met coronamaatregelen nog even achterwege.

We hopen desondanks dat iedereen zal kunnen genieten van een mooie sfeervolle wedstrijd en dat we spoedig weer terug kunnen keren naar “het oude normaal”, zodat alle activiteiten weer op reguliere wijze doorgang kunnen vinden.

Bestuur Supportersclub Willem II