Massale drukte
Het was, zoals Stichting KingZine op Tilbo.com ook al schrijft, inderdaad een gekkenhuis woensdagavond om 20:00 uur toen de verkoop voor NEC-uit startte. We hadden, mede door het prima resultaat in Arnhem bij Vitesse wel verwacht dat er veel belangstelling zou zijn om de Tricolores ook uit in Nijmegen te ondersteunen, maar de massaliteit verraste ons toch enigszins en onze server ging ook bij herhaling door het lint!

Minder kaarten beschikbaar
De stadions in de Eredivisie mogen helaas nog maar voor 2/3 van de capaciteit gevuld worden en dat geldt dus ook voor de uitvakken! Vandaar dat er zo weinig kaarten beschikbaar zijn. En bij kleine uitvakken, zoals bij NEC in Nijmegen, blijven er dan relatief nog maar heel weinig kaarten over. Desondanks onze excuses aan degenen die voor NEC-uit achter het net hebben gevist!

RKC-uit alleen voor leden beschikbaar
Omdat wij in tijden van schaarste toch absoluut voorrang willen geven aan onze eigen leden, hebben wij in samenspraak met Stichting KingZine besloten om kaarten voor RKC-uit alleen beschikbaar te stellen voor leden van de Supportersclub en vrienden van Stichting KingZine. Zodra de situatie wat genormaliseerd is en volle uitvakken zijn toegestaan, zullen ook niet-leden weer kaarten kunnen kopen.

Bestuur Supportersclub Willem II