De expositie Leev’ Hoezee die nog tot en met 28 november a.s. is te zien in de Bibliotheek LocHal vertelt veel mooie verhalen over de 125-jarige geschiedenis van Willem II. Bijzondere verhalen ook over oud-spelers.

Veel oud-spelers zijn verenigd in Oude Glorie Willem II. Deze vereniging organiseert voor hen tal van activiteiten die erop gericht zijn de onderlinge vriendschapsband, zoals die ook in het clublied wordt bezongen, te versterken. Binnenkort staan er voor hen weer tal van activiteiten op het programma. Die kunnen georganiseerd worden mede dankzij een bijdrage van de Rabobank.

Als lid van jouw Rabobank kun je tot 25 oktober a.s. stemmen op Oude Glorie Willem II en ons zo een financieel steuntje in de rug geven. Iedere stem is geld waard! Ben je nog geen lid van de Rabobank, vraag dan nu jouw lidmaatschap aan, zodat je jouw stem uit kunt brengen.

Stemmen op Oude Glorie Willem II kan vanaf nu tot en met 25 oktober! Help jij ons met het organiseren van onze reünie? Breng nu je stem uit via www.rabobank.nl/clubsupport.

Stemmen is alleen mogelijk voor klanten die ook lid zijn van de Rabobank. Geen lid, ga dan naar
https://www.rabo-clubsupport.nl/tilburg-en-omstreken/lid-worden