Misschien kom je ze soms wel eens tegen in het stadion: Jan Smolders, hij werd kampioen met Willem II in 1955;Wil Swaans, hij maakte in 1979 de promotie naar de Eredivisie mee en Mariano Bombarda, hij speelde Champions League met de Tricolores in 1999. Zomaar drieoud-spelers die nog bijna iedere thuiswedstrijd van hun club volgen. Allemaal zijn ze lid van Oude Glorie Willem II.

Oude Glorie Willem II is de club voor oud-spelers van de Tricolores en organiseert voor hen tal van activiteiten die erop gericht zijn de onderlinge vriendschapsband, zoals die ook in het clublied wordt bezongen, te versterken. Binnenkort staat er weer een grote reünie op het programma. We kunnen die organiseren mede dankzij een bijdrage van de Rabobank.

Als lid van jouw Rabobank kun je tot 25 oktober a.s. stemmen op Oude Glorie Willem II en ons een financieel steuntje in de rug geven. Iedere stem is geld waard! Ben je nog geen lid van de Rabobank, vraag dan nu jouw lidmaatschap aan, zodat jejouw stem uit kunt brengen.

Stemmen op Oude Glorie Willem II kan vanaf nu tot en met 25 oktober! Help jij ons met het organiseren van onze reünie? Breng nu je stem uit via Rabobank.nl/clubsupport

Stemmen is alleen mogelijk voor leden van de Rabobank. Geen lid, ga dan naar https://www.rabo-clubsupport.nl/tilburg-en-omstreken/lid-worden.

Hoe werkt het stemmen?

Door in te loggen in de app of op de website van de Rabobank en via ‘Zelf regelen‘ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap‘ kun je klikken op Rabo ClubSupport.

1 Log in en ga via ‘Zelf regelen‘ naar ‘Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop ‘ClubSupport‘.
2 Druk op ‘Selecteer je favoriete clubs‘ om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
3 Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op ‘Stap 2‘.
4 Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs.
5 Druk daarna op ‘Stemmen indienen‘ om je stem uit te brengen.