7 supporters hebben recentelijk krankzinnige dwangsommen opgelegd gekregen vanwege twee feiten ten tijde van de coronaperiode een aantal jaren terug. Namelijk het beschermen van de stad toen jongeren opriepen om de stad te plunderen tijdens de avondklokrellen en vanwege het niet afstand houden bij de viering van de handhaving na de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. Een hoop ondernemers waren blij dat het destijds bij oproepen op internet bleef en de binnenstad niet daadwerkelijk werd geplunderd en duizenden supporters hebben een feestje kunnen vieren op de parkeerplaats zonder financiële gevolgen. In andere steden waar hetzelfde gebeurde werden de supporters van lokale clubs bedankt en zelfs gefaciliteerd. In Tilburg niet.

De dwangsom bedraagt maar liefst €5.000,- per persoon. Pure willekeur. Hier tegenin gaan heeft helaas geen zin meer en de boetes moeten dan ook betaald worden. Daarom komen we in actie en zamelen we geld in voor deze gedupeerde supporters. Laten we dan ook samen zorgen dat de financiële lasten van deze supporters worden verlicht.

Doneer dus snel en deel dit bericht op je social media kanalen om meer bereik voor deze actie te genereren.

Het volledige verhaal + mogelijkheid om te doneren vind je hier: https://www.gofundme.com/f/voor-de-club-en-onze-stad?utm_campaign=p_lico+share-sheet&utm_medium=copy_link&utm_source=customer