Op vrijdag 18 november jl. is de selectie en technische staf na de ochtendtraining – in aanloop naar het uitduel tegen FC Dordrecht – verrast door de Supportersclub Willem II. Voorzitter Jan van den Dries en bestuurslid Jeroen van den Assem overhandigden aan ieder lid van de selectie en technische staf een cadeaupakket met daarin o.a. een rood-wit-blauwe waterfles, het ledengeschenk van de Supportersclub van dit seizoen.

Omstreeks 12:15 uur eindigde de ochtendtraining van de Tricolores en richtte Jeroen zich tot de selectie en technische staf. Hierin werd verteld over de Supportersclub Willem II, wat wij gedurende het seizoen organiseren voor onze leden en hoe wij het eerste elftal ondersteunen onder meer door het organiseren van busreizen naar uitwedstrijden. Tevens werd het belang van de actuele situatie belicht, onderstreept met het feit dat er a.s. zondag in Dordrecht weer sprake is van een vol rood-wit-blauw uitvak.

Ieder selectie- en staflid kreeg een cadeaupakketje met daarin een waterfles, het ledengeschenk van de Supportersclub in dit seizoen, onze laatste editie van het clubmagazine de Willem II’er, een flyer en/of kaart- of kwartetspel. Hierdoor werden de Tricolores niet alleen verrast met de waterfles, maar ook met overige geschenken vanuit de Supportersclub Willem II.

Erik Schouten en Michael de Leeuw ontvingen reeds bij hun interview voor clubmagazine de Willem II’er een waterfles en waren de gelukkigen er nog één in ontvangst te nemen. De spelers namen de presentjes dankbaar en met een glimlach in ontvangst en hoofdtrainer Kevin Hofland sprak van een ‘mooie geste’ vanuit de Supportersclub richting zijn mannen. El Capitano Pol Llonch was met de waterfles de speler die zo ongeveer alle ledengeschenken van de afgelopen seizoenen in zijn collectie heeft. Llonch staat ook op de mok die de Supportersclub enkele jaren geleden als ledengeschenk presenteerde. “Moet ik daar elke ochtend uit drinken”, grapte Jeremy Bokila.

Het ledengeschenk van de Supportersclub Willem II is dit jaar ook positief ontvangen door onze leden! Tijdens de Koningsdag was er voor hen een eerste mogelijkheid het geschenk op te halen. Echter, was de Koningsdag dit jaar zo druk bezocht, dat we aan het einde van de dag helemaal door onze geschenken heen waren. Hierna hebben leden nog een tweede mogelijkheid gekregen om hun cadeau op te komen halen, doordat we nog een lading geschenken hadden bijbesteld..

De totstandkoming van dit initiatief betrof een samenwerking tussen de Supportersclub Willem II, de BVO Willem II en Amarant. De cadeaupakketjes zijn ingepakt door de cliënten van Serviceteam Willem II – Amarant die doordeweeks gevestigd zitten in de ruimte van de Supportersclub onder vak M. Daarnaast gaf Willem II de medewerking om aan ons verzoek tegemoet te komen.

Wij danken het Serviceteam Willem II – Amarant voor het inpakken van de cadeaupakketjes en Willem II voor de medewerking aan dit initiatief.

Foto’s: Toin Damen