Willem II is een traditieclub. En dus houden we tradities in stand. Zo ook de jaarlijkse flagday tijdens de eerste thuiswedstrijd van Willem II. Maar omdat we dit jaar het prachtige 125-jarig jubileum van onze club vieren, pakken we extra groots uit vanaf 12 augustus, de dag dat Willem II 125 jaar bestaat.

Wat de bedoeling is?
Samen met iedereen die Willem II supporter is, gaan we ervoor zorgen dat Tilburg rood wit en blauw kleurt. Hang de vlag uit, hang sjaals uit, trek je Willem II shirt aan, versier je huis, je straat of doe iets anders wat ervoor zorgt dat het straatbeeld vanaf 12 augustus rood wit blauw kleurt.

Roep al je mede supporters op om de stad rood wit en blauw te laten kleuren.

Want wat hunkeren we allemaal naar een stad en stadion waarin het weer bruist en Willem II ademt. En mogelijk is dat op zondag 15 augustus dan ook eindelijk zover. Mochten we tijdens die wedstrijd onze tricolores kunnen ondersteunen zoals we dat gewend waren, dus zonder anderhalve meter afstand tussen elkaar, roepen we op om ook die wedstrijd in het rood wit en blauw te bezoeken.

Oftewel: we moeten er met zijn allen voor gaan zorgen dat heel Tilburg en omgeving weet dat onze schitterende club op 12 augustus 125 jaar bestaat. Hopelijk sluiten we de flagweek af met een mooie competitiestart in een kolkend Willem II Stadion!

Leev’ hoezee, voor Willem II, horen (en zien) wij overal!

Supporterscollectief Willem II