Na de wedstrijd Willem II tegen ADO Den Haag afgelopen vrijdag is de verkoop van onze unieke sjaals, ontwikkeld in samenwerking met onze fanatieke supporters, van start gegaan. Deze sjaals zijn ontworpen met één doel: het creëren van een onvergetelijke sfeer in het stadion voor de aankomende wedstrijd tegen Roda JC deze vrijdag.

Groot succes
Het enthousiasme is overweldigend: meer dan de helft van de totale voorraad is afgelopen vrijdag al verkocht. Voor supporters die nog geen sjaal bemachtigden, is er nog kans. Sjaals zijn deze week verkrijgbaar bij de receptie tijdens kantooruren. Bovendien is de fanshop woensdag en donderdag extra lang geopend tot 20.00 uur, in plaats van 17.00 uur, om zoveel mogelijk supporters de mogelijkheid te bieden een sjaal te kopen, zolang de voorraad strekt. Momenteel is het tweede deel van de levering sjaals nog onderweg. Houdt onze kanalen in de gaten voor de laatste updates met betrekking tot de voorraad.

Online shoppen

Voor wie liever online shopt, zijn de sjaals nu ook verkrijgbaar in de webshop van Willem ll. We raden echter aan om voor de optie ‘afhalen’ te kiezen als verzendmethode. Door de enorme vraag, het belang van de timing voor de wedstrijddag én het feit dat het tweede deel van de levering nog onderweg is, kunnen we niet garanderen dat de sjaals op tijd in huis zijn. Let op! Jouw bestelling ligt pas klaar als je een mail hebt ontvangen met de bevestiging dat dit het geval is.

Oftewel: haal die sjaal af en zorg dat je deze vrijdag bij je hebt. Het is immers voor een sfeeractie IN het stadion. Dus koop vooral de sjaal als je vrijdag daadwerkelijk naar de wedstrijd gaat om ervoor te zorgen dat mensen niet onnodig misgrijpen.

Ga naar de webshop van Willem II om de sjaal te bestellen:

https://webshop.willem-ii.nl/nl/willem-ii-sjaal-samen-voor-onze-trots.html