De Supportersclub Willem II en Stichting KingZine organiseren op zaterdag 20 april een busreis naar de wedstrijd MVV Maastricht – Willem II.
Het betreft een verplichte buscombi.

De bussen vertrekken vanaf 16.00 uur in twee clusters vanaf het Koning Willem II Stadion richting Maastricht, waar om 18.45 uur de aftrap is.

LET OP: voor deze uitwedstrijd kunnen alleen LEDEN van de Supportersclub Willem II en VRIENDEN van Stichting KingZine buskaarten bestellen!

ID Controle
Bij het instappen in de bus voor vertrek naar Maastricht wordt er aan de hand van de namenlijst een ID controle gehouden. Dit betekent dat de gegevens van het ID bewijs overeen moeten komen met de gegevens op de namenlijst.

De clusterverdeling vanaf het Koning Willem II Stadion is als volgt:

Cluster 1, vertrektijd 16.00 uur vanaf de parkeerplaats van het uitvak aan de Ringbaan-Zuid, bus KingSide/Vakkie E + bussen Stichting KingZine

Cluster 2, vertrektijd 16.15 uur vanaf de parkeerplaats van het uitvak aan de Ringbaan-Zuid, bussen Supportersclub Willem II

Prijzen
Leden van de Supportersclub Willem II betalen €20,00 voor deze reis.
Vrienden van Stichting KingZine betalen €20,00 voor deze reis.

De verkoop van de buskaarten start op donderdag 11 april om 20.00 uur.

Verkoop buskaarten
Buskaarten kunnen online besteld worden via de webshop van de Supportersclub Willem II www.scwillemii.nl/shop. (LET OP: maximaal 3 buskaarten per bestelling!)

Bij de Supportersclub Willem II kan enkel met pin betaald worden in de bus! 

Buskaarten voor Stichting KingZine zijn online te koop via https://webshop.tilbo.com/

Er zijn 400 kaarten beschikbaar.