De Supportersclub en Stichting KingZine organiseren op zondag 12 september een busreis naar de wedstrijd NEC – Willem II. Het betreft een verplichte auto- en buscombi. De bussen vertrekken om 10.00 uur vanaf het Koning Willem II stadion richting Nijmegen, waar om 12.15 uur de aftrap is.

Prijzen
Leden van de Supportersclub betalen €19,00 en niet leden betalen €29,00 voor deze reis.
Vrienden van Stichting KingZine betalen €19,00 en niet vrienden betalen € 29,00 voor deze reis.
De verkoop van de kaarten start op woensdag 25 augustus om 20.00 uur.

Verkoop buskaarten
Buskaarten kunnen online besteld worden via de webshop van de Supportersclub https://www.scwillemii.nl/shop/. Voor het instappen dient een geldige QR code in de Corona Check App getoond te worden door iedereen ouder dan 12 jaar. Bij de Supportersclub kan vanaf dit seizoen enkel met pin betaald worden in de bus. In de bus is het dragen van een mondkapje noodzakelijk op momenten dat er niet gedronken wordt.
Kaarten voor Stichting KingZine zijn online te koop via tilbo.com/webshop. Voor het instappen dient een geldige QR code in de Corona Check App getoond te worden door iedereen ouder dan 12 jaar. In de bus is het dragen van een mondkapje noodzakelijk op momenten dat er niet gedronken wordt. Vanaf dit seizoen is het mogelijk om bij de busreizen te pinnen.

Autocombi:
– Prijs €9,-
– 25 parkeerkaarten (75 kaarten)
– Verkoop minimaal 1 op 3
– Omwisselpunt vanaf Parkeerplaats de Gagel (A50) tussen 11.00-11.30 uur. Bij het omwisselen dient een geldige QR code in de Corona Check App getoond te worden door iedereen ouder dan 12 jaar.

Kaarten zijn vanaf 25 augustus 20.00 uur t/m 10 september 17.00 uur te koop via http://tickets.willem-ii.nl. Als er een account wordt aangemaakt via http://tickets.willem-ii.nl kun je de kaarten bestellen. Op=Op

Er zijn 335 kaarten beschikbaar.