RKC Waalwijk – Willem II 
De Supportersclub Willem II en Stichting KingZine organiseren op dinsdag 21 september een busreis naar de wedstrijd RKC Waalwijk – Willem II. Het betreft hier een verplichte buscombi. De bussen vertrekken vanaf 19.30 uur vanaf het Koning Willem II stadion richting Waalwijk, waar om 21.00 uur de aftrap is. Er zijn 400 kaarten beschikbaar.

In het uitvak wordt bier geschonken.

Heracles Almelo – Willem II 
De Supportersclub Willem II en Stichting KingZine organiseren op zaterdag 2 oktober een busreis naar de wedstrijd Heracles Almelo – Willem II. Het betreft hier een auto- en buscombi. De bussen vertrekken vanaf 15.45 uur vanaf het Koning Willem II stadion richting Almelo, waar om 20.00 uur de aftrap is. Er zijn 330 kaarten beschikbaar.

In het uitvak wordt bier geschonken.

Combitickets prijzen RKC Waalwijk en Heracles Almelo (uitsluitend voor Leden van de Supportersclub en Vrienden van Stichting KingZine):
Leden van de Supportersclub en Vrienden van Stichting KingZine betalen €38,00 voor deze beide wedstrijden. De verkoop start op woensdag 8 september om 20.00 uur. Per lidmaatschap kan je 1 kaart kopen met een geldig lidnummer. Totaal zijn er 200 combikaarten beschikbaar.

Prijzen losse buskaarten RKC Waalwijk – Willem II (uitsluitend voor Leden van de Supportersclub en Vrienden van Stichting KingZine):
Leden van de Supportersclub en Vrienden van Stichting KingZine betalen €19,00. De verkoop start op woensdag 8 september om 20.00 uur. Per lidmaatschap kan je 1 kaart kopen met een geldig lidnummer. Totaal zijn er 140 losse tickets beschikbaar.

Prijzen losse buskaarten Heracles Almelo – Willem II
Leden van de Supportersclub en Vrienden van Stichting KingZine betalen €19,00 en niet-leden betalen €29,00. De verkoop start op woensdag 8 september om 20.00 uur. Totaal zijn er 30 losse tickets beschikbaar.

Verkoop buskaarten Supportersclub: Kaarten voor de Supportersclub zijn online te bestellen via https://www.scwillemii.nl/shop/

Voor het instappen dient een geldige QR code in de Corona Check App getoond te worden door iedereen ouder dan 12 jaar. Bij de Supportersclub kan vanaf dit seizoen enkel met pin betaald worden in de bus. In de bus is het dragen van een mondkapje noodzakelijk op momenten dat er niet gedronken wordt.

Verkoop buskaarten Stichting KingZine: Kaarten voor Stichting KingZine zijn online te bestellen via https://www.tilbo.com/webshop

Voor het instappen dient een geldige QR code in de Corona Check App getoond te worden door iedereen ouder dan 12 jaar. In de bus is het dragen van een mondkapje noodzakelijk op momenten dat er niet gedronken wordt. Vanaf dit seizoen is het mogelijk om bij de busreizen te pinnen.

Autocombi Heracles Almelo:
– Prijs €9,00
– 20 parkeerkaarten (50 kaarten)
– Verkoop minimaal 1 op 3
– Omwisselpunt volgt later.

Bij het omwisselen dient een geldige QR code in de Corona Check App getoond te worden door iedereen ouder dan 12 jaar.

Update
Autokaarten zijn vanaf woensdag 8 september om 15.00 uur t/m 1 oktober 17.00 uur te koop via tickets.willem-ii.nl Als er een account wordt aangemaakt via tickets.willem-ii.nl kun je de kaarten bestellen. Op=Op