De Supportersclub en Stichting KingZine organiseren op zondag 22 augustus een busreis naar de wedstrijd Vitesse – Willem II. Het betreft een verplichte auto- en buscombi. De bussen vertrekken om 14.15 uur vanaf het Koning Willem II stadion richting Arnhem, waar om 16.45 uur de aftrap is.

Prijzen
Leden van de Supportersclub betalen €19,00 en niet leden betalen €29,00 voor deze reis.
Vrienden van Stichting KingZine betalen €19,00 en niet vrienden betalen € 29,00 voor deze reis.
De verkoop van de kaarten start op vrijdag 6 augustus om 20:00 uur.

Verkoop buskaarten
Buskaarten kunnen online besteld worden via de webshop van de Supportersclub https://www.scwillemii.nl/shop/. Voor het instappen dient een geldige QR code in de Corona Check App getoond te worden door iedereen ouder dan 12 jaar. Bij de Supportersclub kan vanaf dit seizoen enkel met pin betaald worden in de bus. In de bus is het dragen van een mondkapje noodzakelijk op momenten dat er niet gedronken wordt.
Kaarten voor Stichting KingZine zijn online te koop via tilbo.com/webshop. Voor het instappen dient een geldige QR code in de Corona Check App getoond te worden door iedereen ouder dan 12 jaar. In de bus is het dragen van een mondkapje noodzakelijk op momenten dat er niet gedronken wordt. Vanaf dit seizoen is het mogelijk om bij de busreizen te pinnen.

Autocombi
– Prijs €9,-
– 50 parkeerkaarten
– Verkoop minimaal 1 op 4
– Omwisselpunt vanaf Parkeerplaats de Gagel (A50) tussen 15.30 – 16.00 uur. Bij het omwisselen dient een geldige QR code in de Corona Check App getoond te worden door iedereen ouder dan 12 jaar.

Kaarten zijn vanaf 6 augustus 12.00 uur te koop via tickets.willem-ii.nl Als er een account wordt aangemaakt via tickets.willem-ii.nl kun je de kaarten bestellen. Op=Op

Er zijn 665 kaarten beschikbaar.