‘Tricolores, 125 jaar Willem II’ is hét officiële jubileumboek van Willem II dat op 12 augustus 2021 uitkomt. Tot en met 12 juli kun je het exclusieve, door de club uitgebrachte jubileumboek over onze rijke voetbalgeschiedenis in de voorverkoop met 10 euro korting bestellen.

Het boek is een pronkstuk over 125 jaar roem en glorie, drie landskampioenschappen, twee gewonnen bekers en over het mooiste shirt van het land. Uiteraard komen de clubhelden uitvoerig aan bod. Van stoere kerels als Jan van Roessel, Bud Brocken en John Feskens tot Arjan Swinkels, Fran Sol en Jordens Peters.

‘Tricolores, 125 jaar Willem II’ is niet zomaar een jubileumboek, maar een rijk geïllustreerd leesboek, kijkboek en naslagwerk in één, geschreven door maar vooral voor supporters. Een vuistdikke pil van ruim 400 pagina’s in full color, waar de echte Willem II-supporter zijn hart aan op kan halen. De uitgave is een fraai eerbetoon in woord en beeld aan de trots van het voetballand.

Korting in voorverkoop
Het officiële jubileumboek is in beperkte oplage verkrijgbaar. Maak tot en met 12 juli gebruik van de speciale voorverkoopactie: niet alleen profiteer je dan van 10 euro korting, maar bovendien wordt ook je naam in deze jubileumuitgave vermeld! Klik hier voor meer informatie en het bestellen van jouw jubileumboek.