Op vrijdag 7 juni stond de jaarlijkse vrijwilligersbarbecue van Supportersclub Willem II op het programma. Tientallen vrijwilligers verzamelden zich bij het honk van de supportersclub om te genieten van een overheerlijke barbecue.

Tijdens deze avond werden de diepte- en hoogtepunten van het seizoen nog eens onder de aandacht gebracht en werd er met een schuin oog gekeken naar het volgende seizoen in de Eredivisie. Onder het genot van onder meer een worstje, hamburgertje en een kipspiesje (gebakken door Jan van Gestel) werden de vrijwilligers goed in de watten gelegd. Tot slot kon een toetje natuurlijk niet ontbreken, want nadat de vrijwilligers waren uitgegeten kwam de ijskar van Delizioso langs om de aanwezigen te voorzien van ambachtelijk ijs. Daarbij kon een grote toef slagroom uiteraard niet ontbreken.

Na de vrijwilligersbarbecue is het seizoen nu ├ęcht afgelopen, maar wij blikken alvast weer vooruit naar de voorbereidingen op komend seizoen. Zo staat op 6 juli de wedstrijd tegen RKDSV in Diessen op het programma en organiseert Supportersclub Willem II op 3 augustus een reis naar Bristol City!

Tekst: Jelle Verschuuren