Pitchnick013: picknicken op hét grasveld van Tilburg

Op zaterdag 18 juli organiseert Bonheur Horeca Groep in samenwerking met Willem II, Stichting Kingzine en de supportersclub van Willem II een eenmalig event op de grasmat van het Koning Willem II stadion: Pitchnick013. Vanaf 12.00 uur vindt hier de grootste roodwitblauwe picknick van Nederland plaats. Maximaal 1000 gasten mogen hun kleedje uitvouwen op het heilige gras van de Tilburgse voetbalclub en samen genieten van een volledig verzorgde picknick. Wie wil deelnemen, reserveert hier online.

Een complete beleving
Bonheur Horeca Groep heeft een gevarieerde picknickbox samengesteld voor € 17,50 per persoon. Tijdens het event is er entertainment voor jong en oud. Illusionist Niels Houtepen treedt op en is er een voetbalbingo waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

Programma en regels
De picknick vindt plaats tussen 12.00 uur en 14.00 uur. Zowel binnenkomst als het einde van de picknick verloopt gefaseerd, in verband met de regels omtrent covid19 die vanzelfsprekend strikt gevolgd worden. Dat betekent dat er maximaal vier mensen uit één huishouden samen één picknickplek bezetten. Reserveren is mogelijk vanaf twee personen. Ook is de picknick toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Gasten zorgen zelf voor een picknickleed en worden uitgenodigd om zelf op een creatieve manier invulling te geven aan het roodwitblauwe thema van de middag. Signing-specialist en Willem II sponsor Q-Promotions heeft in dat kader speciaal voor Pitchnick013 een picknickleed ontworpen dat voor een eenmalige actieprijs online te bestellen is. Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan, net als het meenemen van attributen als parasols, stoelen en dergelijke. Mochten de weersomstandigheden een picknick op het veld niet toelaten, dan is er een alternatief programma en nemen de gasten plaats op de tribune.

Dichterbij kan niet
Het idee voor de grootse picknick ontstond tijdens de succesvolle vaderdagactie die Bonheur Horeca Groep en Willem II enkele weken geleden samen organiseerden. Martin van Geel, algemeen directeur van Willem II. “Honderden supporters haalden die dag een stoere-kerels-pakket op bij het stadion. De stemming was top en aan alles voelden we dat mensen de club missen. En wij hen ook. Dichterbij dan dit, kunnen we ze haast niet brengen. Wie kan er nou zeggen dat ie ooit op het hoofdveld van de club heeft gepicknickt? Geweldig dat we samen met Bonheur wederom in zo’n kort tijdsbestek een ludieke actie hebben opgezet. Ik kijk ontzettend uit naar een veld vol in roodwitblauw uitgedoste supporters die samen weer even de sfeer en saamhorigheid van het stadion en onze club mogen voelen.”