We zijn dan wel gedegradeerd, maar aan de saamhorigheid onder Willem II supporters heeft het niet gelegen. En aangezien we van de tradities zijn, keert supporterstoernooi KFL (Kings For Life) op Hemelvaartsdag terug op het terrein van WSJ. Alle Willem II supporters zijn welkom.

Voor jong en oud
Om 12:00 uur start het toernooi en nemen verschillende teams het tegen elkaar op. Maar ook na het toernooi wordt het gezellig. Zo staat er van 18:30 – 22:30 uur een feestavond op het programma. Verschillende artiesten en dj’s treden op. Denk aan Darkraver, Tommy Santo en vele anderen.

Voor de kids is er ook van alles te doen. Zo is er een luchtkussen, stormbaan, panna veldje en komt Kingo langs. Natuurlijk kun je er ook wat lekkers eten. Burger Business maakt de lekkerste burgers en Ritchie Skaafijs komt langs voor verkoelende ijsjes. Daarnaast is de fanshop van Willem II aanwezig en kun je tegen 70% korting de collectie van afgelopen seizoen aanschaffen.

Oftewel: een gezellige dag op Hemelvaartsdag waar alle Willem II supporters welkom zijn: van jong tot oud. De toegang is helemaal gratis.